Hjem

Helgen 9. til 11. juli ønsker vi i NLK avdeling Rogaland alle lundehundvenner hjertelig velkommen til en spennende helg i Gjesdal kommune!

Solås skole på Ålgård er stedet!

Et utvidet styre i Avdeling Rogaland jobber for tiden intenst for at alle skal få et fint opphold og en trivelig helg hvor lundehunden naturlig nok står i sentrum for begivenhetene.

I tillegg til spesialutstillingen arrangeres det oppdrettersamling og styret i NLK skal også avholde sitt årsmøte her. Det høres ut til å bli en rimelig hektisk helg for de som skal få med seg alt.

Litt om programmet:

Fredag 9. Skal styret ha sitt årsmøte. Det vil også være anledning til å registrere seg og motta startnummer mellom kl 1700 og 2100 fredag kveld.

Lørdag 10. blir det spesialutstilling, middag med premieutdeling, utlodning og kanskje litt underholdning?

Dommere i år blir Eli Marie Klepp og Geir Nordahl Pedersen.

Søndag 11. blir det oppdrettersamling. Se egen informasjon om påmelding til dette.

For dem som ikke deltar på oppdrettssamlingen vil vi hvis det er interesse og været tillater det, prøve å få til en fellestur.

Sted:

Alle aktivitetene, bortsett fra middag og premieutdeling, kommer til å foregå på Solås skole, Åfaret 4 på Ålgård. Skolen ligger i fine omgivelser like utenfor Ålgård sentrum.

Det er ca 10 minutters kjøring fra Sandnes og 20 minutter fra Stavanger på E39. For de som har shopping som sidehobby kan nevnes at det er ca 15 minutters kjøring til IKEA eller KVADRAT, et av norges største butikksenter.

De som heller vil se litt vakker natur kan vi anbefale en tur til Rogaland Arboret bare fem minutters kjøring fra Ålgård eller en av de mange strendene på Jæren.

Praktiske opplysninger:

Noen tips til overnatting kan være Gjesdal Gjestgiveri, Kongeparken camping eller Frafjord Marina som alle ligger i Gjesdal kommune. Anbefaler ellers å gå inn på kommunens hjemmeside; www.gjesdal.kommune.no for å hente tips om ting å se og besøke, her er mye fint og spennende. Flere overnattingssteder og generell turistinformasjon om hele regionen vår finner du her: www.regionstavanger.com.

Påmelding:

I år skal påmeldingen til spesialen gjøres elektronisk via NKKs DOGWEB. Nærmere informasjon om dette kommer etter hvert. 

Eventuell manuell påmelding til spesialen gjøres til: Torild Olsen, Postboks 95, 4339 Ålgård

eller via E-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvis noen trenger ytterligere opplysninger eller hjelp før eller under utstillingshelga er det bare å ta kontakt med:

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Så lover vi å hjelpe dere så godt vi kan.